Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Leergang LEAN

Hoe bewaak je jouw planning en hoe zorg je ervoor dat je de uitgaven in de hand houdt? Hoe maak je van jouw onderaannemers geschikte ketenpartners? Hoe krijg je een projectteam gefocused en gemotiveerd? Dit zijn vragen waarin we in de nieuwe Pioneering 'Leergang LEAN' inzicht in gaan geven. Op 15 maart gaan we voor de derde keer van start. Als locatie hebben we deze keer gekozen voor het Opleidingscentrum Twente, Reggesingel 52 te Rijssen.

Het verbeteren van projectresultaat is niet gemakkelijk, vooral nu de bouw weer aantrekt. Door de huidige drukte neemt de kans op verspillingen toe, waardoor de opbrengst op projecten achterblijft. Plannen om te verbeteren krijgen onvoldoende aandacht. LEAN is dé doping voor projectmanagers, -leiders en werkvoorbereiders en helpt je met het realiseren van meer kwaliteit en rendement. 
 
Binnen Pioneering is er op het thema LEAN al ruim ervaring opgedaan en uitgewisseld. Hiermee is de basis gelegd waarmee we vanaf 15 maart praktisch te werk gaan in acht dagdelen. De investering voor deze leergang bedraagt € 1.895,-- per persoon (ex btw). Pioneering deelnemers krijgen €200,-- korting op de cursusprijs. U kunt hier de folder downloaden en het inschrijfformulier. U kunt het inschrijfformulier sturen naar c.kleinbreteler@pioneering.nl.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Lucas Keijzer Mail: lucas.keijzer@symbol.nl of tel. 06-25003374 of mevrouw Janet Tabak. Mail: j.a.tabak@saxion.nl of tel. 06-12474188
 
 
 
 

Over de leergang LEAN:
Pioneering kiest met Symbol en Saxion Hogescholen voor experts op inhoud en didactiek.
In co-productie met ervaringsdeskundigen uit het werkveld wordt het multi-disciplinaire en praktische karakter van de leergang LEAN stevig neergezet.  Neem het initiatief en schrijf je in voor deze unieke opleiding.

Home > Academy > Leergang LEAN