Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Pioneering Café: Inn2GWW

Datum: 2 februari 2017

Locatie: Van Heteren Weg- en Waterbouw B.V., Boortorenweg 15 Hengelo

  •  

Uitnodiging
 
Pioneeringcafé februari


 Innovatie in de GWW

2 februari, 16.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Van Heteren Weg- en Waterbouw, Boortorenweg 15 Hengelo

 

Donderdag 2 februari staan enkele product innovaties uit de grond-, weg- en waterbouw centraal. Tijdens dit Pioneeringcafé zullen concrete initiatieven en projecten gepresenteerd worden. Op de voorlopige  agenda staan: energie-opwekkende wegen en paden, composiet materiaal voor bruggen en energie uit water.

U wordt uitgenodigd om hier kennis van te nemen en er over mee te denken. De initiatieven hebben nog een kleinschalige toepassing. Pioneeringleden kunnen helpen om deze op te schalen en verder te brengen.


Programma:

  • Jos Brand, Negam: TBMOS (Talud Beton Met Open Structuur). Deze beton is ontwikkeld door Negam, Betoncentrale Twente en het Waterschap Vechtstromen, en wordt veel toegepast in cultuur technische werken.

  • Martin Hubers, initiator drijvende eilanden:  Geen luchtfietsen maar over water op composiet en slim en sociaal ingepakte lucht.

  • Jos Jogems, Waterschap Vechtstromen: het ontwikkelen van energie en grondstoffabrieken o.a uit slib. 

  • Wouter Stadhouders, Flow of Innovation:  Het Innovatiepad op het Kennispark in Enschede moet meer zijn dan een verzameling nieuwe technieken. Het pad dient verbindingen te leggen.

  •  Martin Olde Weghuis, Ammon: GWW innovaties in de regio. 

U kunt zich al vast aanmelden!

Het definitieve programma en de locatie versturen wij medio januari aan u. 

Over Pioneeringcafé
Sinds het najaar van 2016 inspireren wij u iedere 1e donderdag van de maand  tijdens het Pioneeringcafé. Ondernemers, onderwijs en overheden pakken in een informele setting het podium. Ieder Pioneeringcafé bundelt 2 tot 4 pitches rondom een actueel thema. Pioneeringcafé agendeert, verbindt en zoekt voedingsbodem. Het café vindt altijd plaats op een bijzondere plek of locatie van één van onze koplopers.
 
Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage.
Deelname aan het Pioneeringcafé is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis.
Eenmalig een café bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.

Met vriendelijke groet,
Het team van Pioneering
 
 
 

Home > Activiteiten > Pioneering Café: Inn2GWW