Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Aftrap Circulaire Economie "wonen als service"

Datum: 16 februari 2017

Locatie: The Gallery, Hengelosestraat 500 te Enschede

Uitnodiging
 
Bijeenkomst Circulair Bouwen
"Wonen als Service"


16 februari 15.00 tot 17.00 uur,
The Gallery, Hengelosestraat 500 Enschede

Deze bijeenkomst is primair gericht op woningcorporaties die een grote stap willen maken richting circulair bouwen, maar ook andere geïnteresseerde partijen zijn van harte welkom.

Doel van circulair bouwen is het zo hoogwaardig mogelijk gebruiken van grondstoffen en materialen en maximaal hergebruik van materialen. Dit doel kan o.a. bereikt worden wanneer leveranciers of bouwers eigenaar worden van hun product en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en terugname na het einde van de levensduur.
De woningcorporatie is dan niet meer eigenaar van het (totale) gebouw, maar levert wonen aan de huurder – "wonen als service"

Tijdens deze bijeenkomst verzorgt Erik Haverkort, innovatieve projectmanager en eigenaar van Bereik, een inleiding over "Wonen als Service". Daarna gaan we samen in discussie en bespreken we wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. U kunt zich via onderstaande aanmeldknop aanmelden.

 

   
 
   
Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage.
Deelname aan deze bijeenkomst is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis.
Eenmalig een bijeenkomst bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.

Met vriendelijke groet,
Het team van Pioneering
 
 
 

 

Home > Activiteiten > Aftrap Circulaire Economie "wonen als service"