Weten wat data voor je ontwerp kan doen?Workshop Parametrisch Otwerpen
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Inspiratieshot: Organisatieverandering en dat wat er nodig is

Datum: 29 januari 2018

Locatie: Haafkes Veldwachter, Schonenvaardersstraat 1-A Deventer

 

Sluit jouw organisatie voldoende aan bij dat wat er nodig is?

Op maandag 29 januari kun je in 1,5 uur een inspiratieshot halen waarin Geron Verdellen zijn verhaal deelt over het introduceren van een nieuwe missie en visie in de tijd dat hij bij Veluwezoom Verkerk werkte. Wat leerde hij van deze organisatieverandering en hoe maakt hij daar nu gebruik van? Hoe zette hij Theorie U in om beweging te krijgen in zijn organisatie? 

Praktisch

Je bent op maandag 29 januari van
15.30-17.00 uur welkom bij Haafkes, Schonenvaardersstraat 1a, 7418 CC Deventer.

Over Theorie U
Theorie U helpt iedereen die invloed wil uitoefenen op verandering. De methodiek biedt handvatten voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, het bouwen van lerende teams en voor het samen zoeken naar oplossingen voor complexe vraagstukken. Theorie U is toepasbaar bij organisatieveranderingen, maar ook voor product- en procesinnovatie. 

Bepaal zelf het vervolg
Ben je na ons inspiratieshot geïnspireerd geraakt om ook stappen te maken met het ontwikkelen van je organisatie, een nieuw product of ontwikkeling van je medewerkers? Tijdens de bijeenkomst inventariseren we de behoefte aan een vervolgtraject waarbij we dieper ingaan op Theorie U.

Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage. Deelname aan deze bijeenkomst is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis.
Eenmalig een sessie bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.

Meer weten? Bel of mail Claasje Reijers via c.reijers@pioneering.nl of 0616452080.
 

Home > Activiteiten > Inspiratieshot: Organisatieverandering en dat wat er nodig is