Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

kennissessie hergebruik materialen in de GWW

Datum: 3 juli 2017

Locatie: The Gallery, Hengelosestraat 500 te Enschede

 

Uitnodiging

Kennissessie
Hergebruik van materialen
in de GWW

 

Maandag 3 juli, 14.30 tot 17.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur
The Gallery, Hengelosestraat 500 Enschede

Op 3 juli nodigt Inn2GWW u uit om deel te nemen aan de afsluiting van de sessie Hergebruik van Materialen 2017. Na de sessies over upcycling innovaties, betonrecycling, bermmaaisel-hergebruik, de geschiedenis van asfaltrecycling, groen asfalt en het rood2road-concept, willen we op 3 juli een aantal initiatieven starten die de GWW nóg meer circulair maken.

Op deze middag willen we met Pioneers circulariteit-ideeën uitwerken en technieken, materialen en benaderingen (door)ontwikkelen. Pioneering-leden Eric Weusink (Gem. Hellendoorn), Willem Traag (Rijkwaterstaat) en Léon olde Scholtenhuis presenteren een aantal ideeën die zij hebben opgedaan tijdens de vorige sessies. Tevens krijgen andere Pioneers die gehoor hebben gegeven aan de oproep van 6 juni jl. de kans om een circulariteit-idee te presenteren. De sessie is geslaagd wanneer aanwezige Pioneers uit (onderwijs, onderzoek, ondernemers, opdrachtgevers) enkele van deze ideeën oppakken in een project of programma.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor de de laatste sessie van Hergebruik van Materialen in de GWW op 3 juli. 


Namens Werkplaats Inn2GWW.

Met vriendelijke groet,

Léon olde Scholtenhuis
Chef werkplaats Inn2GWW 

Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage.
Deelname aan deze bijeenkomst is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis. Eenmalig een bijeenkomst bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.

 

Home > Activiteiten > kennissessie hergebruik materialen in de GWW