Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Pitch & Match Composieten in de bouw

Datum: 20 juni 2017

Locatie: TPRC, Palatijn 15, Enschede

TPRC, PSP en Pioneering, in samenwerking met Novel-T, 
nodigen u graag uit voor de interactieve Pitch&Match sessie

 
“Nieuwe thermoplasten in de bouw”
20 juni 2017 
  9:00 - 12:30 uur, inloop vanaf 8:30 uur
Thermoplastic Research Center (TPRC), Palatijn 15 in Enschede


Wilt u snel inzicht in de laatste ontwikkelingen in de kansen voor innovatief bouwen met kunststoffen, uw bedrijf presenteren en sparren met experts en collega-ondernemers? Dan is deze Pitch&Match voor u.

 

Sinds jaar en dag worden kunststoffen toegepast in de bouw. Juist in Oost-Nederland staan de innovatieve ontwikkelingen in de bouwsector en op het gebied van kunststoffen niet stil. Tijd dus om out-of-the-box te stappen!

De sterke bouwsector in Oost-Nederland is na de crisis opgeveerd en werkt meer dan ooit aan innovatie. TPRC in Enschede en PSP (Polymer Science Park) in Zwolle, en de hieraan gelieerde bedrijven creëren nieuwe materialen die nieuwe toepassingen, ook in de bouw, mogelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toepassing van vezels om sterke en lichte constructies te maken, het gebruik van kunststoffen die beter te recyclen zijn of kunststof producten die door sensoren ‘smart’ zijn geworden, zoals bijvoorbeeld een tapijt met geïntegreerde sensoren om onderhoudsbehoefte aan te kunnen geven.

Pitch&Match: presenteer uw bedrijf en spar met experts en collega-ondernemers
In deze Pitch&Match sessie geven deze twee kenniscentra u inzicht in de laatste stand van zaken wat betreft de ontwikkelingen in thermoplasten. Wat betekent dat voor uw bedrijf? In het Pitch&Match-deel ruimen we veel tijd in voor sparren met collega-ondernemers aan de hand van uw pitch en de daaropvolgende discussie. Dit levert u dus naast inspiratie uit de inleidingen ook concrete feedback op over de toepassingsmogelijkheden die u binnen uw bedrijf ziet.

Programma
8:30 uur      Inloop
9:00 uur      Welkom en start programma
9:10 uur      Vezelversterkte thermoplasten voor de bouw door TPRC
9:30 uur      Slimme en beter reclyceerbare materialen voor de bouw door PSP
10:00 uur    Pitch en Match door en met aanwezige deelnemers
12:00 uur    Wrap up en netwerken
12:30 uur    Einde 

We kijken ernaar uit om samen met u de mogelijkheden te inventariseren voor meer samenwerking en kennisuitwisseling en het bundelen van krachten. 

 

             

Home > Activiteiten > Pitch & Match Composieten in de bouw