Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Pioneering Café 'Slim en lenig commerciële kansen benutten'

Datum: 6 juli 2017

Locatie: Weverij AC ter Kuile, Kneedweg 35 te Enschede

Uitnodiging

Dit Pioneeringcafe geeft je verfrissende en praktische inzichten hoe jij in je bedrijfsvoering en marktpositie het verschil kunt maken.

Pioneeringcafé: De concurrentie te slim af

6 juli, 16.00 uur tot 18.00 uur

Weverij AC Ter Kuile 

Kneedweg 35, Enschede
 

Concurreren op prijs is nog steeds aan de orde van de dag. De circulaire economie en nieuwe technologische ontwikkelingen bieden kansen om dit te doorbreken. Hoe anticipeer je slim op deze ontwikkelingen en verhoog je je toegevoegde waarde?

Bestaande denkpatronen, processen en de waan van de dag staan nu vaak in de weg. Met welke mindset en aanpak doe je dit slimmer dan de concurrentie? En hoe doe je dit in kleine en slimme stappen zonder dat dit je bestaande bedrijfsvoering en marktpositie belast?

Programma
Door Enschede Textielstad worden we ontvangen op een unieke historische weverij. Enschede Textielstad heeft een nieuwe circulaire economie voor de Twentse textielindustrie tot stand gebracht. Aanjager en onderneemster Annemiek Koster vertelt en inspireert hoe zij dit in kleine stappen gerealiseerd heeft.  
 
De lessen en inzichten uit dit Twentse praktijkvoorbeeld trekt Wordlenig vervolgens door naar de kansen in de bouw. Wordlenig helpt organisaties haar omzet en klantwaarde te verhogen door snel en doelgericht op marktkansen in te spelen. Aan de hand van stellingen doe je nieuwe inzichten op en krijg je praktische handvatten om slim en doelgericht marktkansen te benutten.
 

Wij hopen u op 6 juli te mogen ontmoeten!

Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage.
Deelname aan het Pioneeringcafé is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis.
Eenmalig een café bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.

Met vriendelijke groet,
Het team van Pioneering

 
Over Pioneeringcafé
Sinds het najaar van 2016 inspireren wij u iedere 1e donderdag van de maand  tijdens het Pioneeringcafé. Ondernemers, onderwijs en overheden pakken in een informele setting het podium. Ieder Pioneeringcafé bundelt 2 tot 4 pitches rondom een actueel thema. Pioneeringcafé agendeert, verbindt en zoekt voedingsbodem. Het café vindt altijd plaats op een bijzondere plek of locatie van één van onze koplopers.
 
 
 

Home > Activiteiten > Pioneering Café 'Slim en lenig commerciële kansen benutten'