Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Pioneering Café Succesvol innoveren

Datum: 28 juni 2017

Locatie: Hakvoort Daglicht, Galileïstraat 5 te Dedemsvaart

Sinds 2008 is Pioneering dé aanjager in Oost Nederland voor innovatie in de bouw. Met concrete projecten en kennisdeling stimuleert en faciliteert Pioneering de bouwketen in de volle breedte waarmee een koploperspositie op het vlak van ondernemerschap, competentieversterking en innovatie gecreëerd wordt.

Pioneering organiseert op 28 juni 2017 in samenwerking met het Ondernemershuis voor het Vechtdal de eerste bijeenkomst van de ‘Werkplaats Noord-West Overijssel’. Het Ondernemershuis is de verbindende plek voor ondernemers in het Vechtdal. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis u bij het vergroten van uw zakelijke succes.
 

Pioneering-café

'Succesvol innoveren'


Innovatie is belangrijk om de toegevoegde waarde van bedrijven blijvend te garanderen. Zeker als het gaat over duurzaam bouwen en renoveren. Steeds meer opdrachtgevers wensen innovatieve en duurzame oplossingen. Hoe speelt u als bouwbedrijf hierop in? Ook als producent of leverancier kunt u mooie duurzame oplossingen bieden.

Maar hoe komt u in contact met uw afnemers? 
 

De recent opgestarte werkplaats Noord West Overijssel van Stichting Pioneering organiseert in samenwerking met het Ondernemershuis ‘Vechtdal' een eerste bijeenkomst waarin wij u laten kennismaken met succesvolle innovaties uit de branche.
Tevens bieden wij u concrete handvatten en tools om zelf aan de slag te gaan. Het Pioneering Café vindt plaats bij een innovatieve producent van lichtoplossingen: Hakvoort Daglicht, Galileïstraat 5 te Dedemsvaart.


Programma

15.00

Inloop met koffie/thee

15.30

Welkom en toelichting programma,  Gertjan Brand & Stendert de Vries

15.35

Pioneering & Innovatie in de bouw: een kans voor u?, Rutger Vrielink, Stichting Pioneering

15.50

Na energieneutraal, nu ook waterneutraal?

 

Ieder gebouw, iedere woonwijk of bedrijvencomplex kan waterneutraal of zelfs waterpositief worden gemaakt. Maak uw woning of bedrijfspand volledig zelfvoorzienend of zelfs tot bron van water, Johan Bel van Mijn Waterfabriek

16.10

Prefab en innovatieve duurzaamheid, een kansrijk verdienmodel? Over innovatief verduurzamen, welzijn en bieden van zekerheid, gemak, winst en status, Marc Hakvoort, Hakvoort daglicht BV

16.35

Rondleiding bij Hakvoort Daglicht BV

17.00

Netwerkborrel

Wilt u aan de slag met een duurzaam aanbod óf juist uw bestaande aanbod succesvol uitbreiden? Meld u zich dan nu aan en noteer meteen woensdag 28 juni 2017 in uw agenda.We kijken ernaar uit om samen met u de mogelijkheden te inventariseren voor meer samenwerking en kennisuitwisseling en het bundelen van krachten. 


Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage.
Deelname aan kennissessies is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis.
Eenmalig een kennissessie bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.

 
 
Met vriendelijke groet,

Gertjan Brand                                                         Stendert de Vries
Chef werkplaats Noord West Overijssel            Ondernemershuis 'Vechtdal'
Stichting Pioneering

 

Home > Activiteiten > Pioneering Café Succesvol innoveren