Weten wat data voor je ontwerp kan doen?Workshop Parametrisch Otwerpen
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

“Veldtocht” E1-woningen Stroinkslanden

Datum: 9 november 2017

Locatie: Het Stroinkshuis, Het Stroink 64 Enschede

Uitnodiging

"Veldtocht" E1-woningen
Stroinkslanden

9 november 15.00 uur tot 17.00 uur
Het Stroinkshuis, Het Stroink 64 in Enschede

Eind augustus en medio november 2017 worden de appartementen opgeleverd die Hodes, Winkels en Prachtarchitecten voor De Woonplaats hebben ontworpen en gebouwd. Dit project is vijf jaar geleden gestart om de transitie naar duurzame woningbouw mogelijk te maken. In het E1 woningenproject zijn een aantal IDF principes gehanteerd en heeft ieder bouwblok de mogelijkheid om anders ingedeeld te worden met een verschillend productprofiel of een combi van een of twee productprofielen.  

In dit concept zijn zorgwoningen seniorenwoningen en eengezinswoningen gecombineerd.
Tijdens de bijeenkomst wordt het project toegelicht door Hodes en De Woonplaats en vindt er aansluitend een rondleiding langs de woningen plaats.

Om 15.00 uur bent u welkom bij Het Stroinkshuis aan Het Stroink 64 in Enschede. De Woonplaats en Hodes zullen een toelichting geven op het project E1-woningen nieuwbouw. Daarna gaan we gezamenlijk het project bekijken.

 

Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage. Deelname aan deze kennissessie is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis.
Eenmalig een bijeenkomst bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.


Met vriendelijke groet,
Joke Bults, chef werkplaats HTSM

 
 

 

Home > Activiteiten > “Veldtocht” E1-woningen Stroinkslanden