Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Inspiratieshot Theorie U, uit de praktijk van Veluwezoom Verkerk

Datum: 29 augustus 2017

Locatie: Haafkes, Schonenvaardersstraat 1a, 7418 CC Deventer

Al een aantal keer berichten voorbij zien komen over Theorie U en deze zomer maar eens gebruiken om daar wat meer over te horen?

Op dinsdag 29 augustus kun je in 1,5 uur een inspiratieshot halen. Geron Verdellen (directeur Veluwezoom Verkerk) deelt zijn verhaal over het introduceren van een nieuwe missie en visie bij de organisatie. Waar liep hij tegenaan en hoe zette hij Theorie U in om beweging te krijgen in zijn organisatie?

Praktisch

Je bent op dinsdag 29 augustus van 15.30-17.00 uur welkom bij
Haafkes, Schonenvaardersstraat 1a, 7418 CC Deventer.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden voor Pioneering-leden en studenten. Niet-leden ontvangen na aanmelding een factuur van €100,- excl. BTW voor hun deelname.

Aanmelden kan via: 

 

Bepaal zelf het vervolg

Ben je na dit inspiratieshot geïnspireerd geraakt om ook stappen te maken met het ontwikkelen van je organisatie, een nieuw product of ontwikkeling van je medewerkers? Tijdens de bijeenkomst inventariseren we de behoefte aan een vervolgtraject waarbij we dieper ingaan op Theorie U.

Over Theorie U

Theorie U helpt iedereen die invloed wil uitoefenen op verandering. De methodiek biedt handvatten voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, het bouwen van lerende teams en voor het samen zoeken naar oplossingen voor complexe vraagstukken.

Home > Activiteiten > Inspiratieshot Theorie U, uit de praktijk van Veluwezoom Verkerk