Weten wat data voor je ontwerp kan doen?Workshop Parametrisch Otwerpen
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Circular Economy Booster

Datum: 16 oktober 2017

Locatie: stadhuis, Langestraat 24 Enschede

 

Officiële uitnodiging - meld je snel aan!

 

 

 

Circular Economy Booster
16 oktober, 16.00 tot 18.00 uur bij Stadhuis Enschede

 
Nederland circulair! stimuleert mensen en organisaties om circulair te ondernemen en innovatiever te produceren, consumeren, financieren en organiseren. Met De Groene Zaak trekken we het land door om ondernemend Nederland op de hoogte te brengen van de mogelijkheden en voordelen van circulair ondernemen. Dit doen we door regiobijeenkomsten te organiseren, waarbij we koplopers uitnodigen om andere ondernemers te inspireren. We nodigen oost Nederland graag uit, bij gastheer gemeente Enschede, voor de inspiratie-bijeenkomst Circular Economy Booster! 
 
 
In de circulaire economie bestaat geen afval. Alles wordt hergebruikt, daarmee is afval dé nieuwe grondstof. In een circulaire economie stappen we dus af van de lijn ‘produceren, consumeren en daarna weggooien’. Ook in oost Nederland zien we duidelijk dat circulariteit steeds meer aandacht krijgt, al vinden veel ondernemers het erg lastig hier praktisch mee aan de slag te gaan.
 
Tijdens deze middag staan drie regionale thema's centraal: Bouw, Textiel en de Maakindustrie. Met koplopers uit deze branches gaan we tijdens de rondetafelgesprekken in op de wijze waarop zij de transitie naar een circulaire economie vormgeven en kunnen versnellen.
 
Aanmelden? Klik hier 
 
De Groene Zaak brengt op 16 oktober de netwerken, van regionale partners zoals Gemeente Enschede, Enschede Textielstad, Stichting Pioneering en NRK Recycling, samen om met elkaar en van elkaar te leren. Er is daarom ook voldoende gelegenheid gereserveerd om met elkaar in gesprek te komen tijdens afsluitende netwerkborrel.
 
Wie Wat Waar? 
Datum: maandag 16 oktober 2017
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Stadhuis Enschede
Deelname is kosteloos 
 
Voor wie? Voor alle ondernemers die werken aan een circulaire economie of geïnteresseerd zijn hieraan mee te werken. 
 
 
 

 

Copyright © 2016 De Groene Zaak, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@degroenezaak.com

 

 
 

 

Home > Activiteiten > Circular Economy Booster