Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

“Ondersteboven bekeken” – Voor een knal van een ontwikkeling!

Datum: 11 september 2018

Locatie: NTB

In “Ondersteboven bekeken” nemen 10 young professionals voor één dag de directeursstoel over van een directeur uit een andere organisatie. 
Pioneering zoekt nu naar directeuren en young professionals die mee willen doen aan dit –tikkeltje rebelse- project. Bij voorkeur komen zij uit de hele breedte van de bouwsector. Daarmee stimuleren we de ketensamenwerking in de branche. Klik hier om de visual van Ondersteboven bekeken te bekijken.
 

Ondersteboven bekeken

Ondersteboven bekeken geeft een boost aan de ontwikkeling van young professionals, directeuren en organisaties. Ondersteboven bekeken stimuleert: 
- Generatieleren: Young professionals en directeuren leren van elkaar op het vlak van managementvaardigheden, organisatieprincipes en hoogwaardige arbeidsvormen.
- Verdieping op het thema Sociale Innovatie door gastcolleges van 5 professoren. 
- Een kijkje in de keuken en inspiratie van een ander bedrijf/discipline. Medewerkers ontwikkelen zich multidisciplinair en in projecten kunnen schijnbare tegenstellingen, door kennis van elkaars bedrijfsproces, soepeler worden opgelost.
- Uitbreiding van ieders professionele netwerk
- Laten zien dat het voor jonge mensen aantrekkelijk is om in de sector te werken. 

Programma

1. Kick-off

Ondersteboven bekeken start met een kick-off op dinsdag 11 september. Tijdens de kick-off komen alle deelnemende directeuren en young professionals bij elkaar. Met een loting wordt bepaald op welke directiestoel de jonge medewerker terechtkomt. Daarnaast zet een spreker mensen aan tot nadenken over managementvaardigheden, organisatieprincipes en hoogwaardige arbeidsvormen.

2. Een dagje directeur

Met de kennis van de kick-off in het achterhoofd nemen de young professionals een dag plaats op een directeursstoel. Letterlijk. De directeur zit ernaast en heeft inbreng als souffleur.

3. 5 ontwikkelbijeenkomsten en een slotlunch

In vijf bijeenkomsten delen young professionals hun ervaringen. Daarnaast nodigen we iedere bijeenkomst een hoogleraar uit die verdieping geeft op het thema Sociale Innovatie. Directeuren zijn ook van harte uitgenodigd om mee te doen met deze ontwikkelbijeenkomsten.
 
Tijdens een slotlunch komen alle young professionals en directeuren samen en ronden het traject af.

Financieel

De directeur investeert 3500 euro (excl. BTW) in een jonge werknemer. Daarvoor krijgen zij: 
- Een ambitieuzere medewerker die deelneemt aan het volledige programma
- Een young professional van een ander bedrijf die een dag plaats neemt op zijn/haar stoel en de organisatie voorziet van inzichten.
- De kans om als directeur ook aan te sluiten bij de 5 ontwikkelbijeenkomsten.
- Een video met leerervaringen, die binnen het eigen bedrijf gedeeld kan worden.
- Gratis deelname aan de eerste editie van de Masterclass ‘Sociale Innovatie, MEESTER!’ (een vervolg op Ondersteboven bekeken, waar ondernemers successen en briljante mislukkingen delen). 
 

Aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor Ondersteboven bekeken door te klikken op de aanmeldbutton. Wil je eerst nog meer informatie? Neem contact op met Claasje Reijers (06 1645 2080/c.reijers@pioneering.nl).
 

Home > Activiteiten > “Ondersteboven bekeken” – Voor een knal van een ontwikkeling!