Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Innovatie ontbijt Innovatieve Processen

Datum: 27 maart 2018

Locatie: Hodes, Nieuwenkampsmaten 14, 7472 DE Goor

 

Uitnodiging

Innovatieontbijt
"Verhalen over Innovatie"

Dinsdag 27 maart 7.00 - 9.30 uur
Hodes, Nieuwenkampsmaten 14, 7472 DE Goor


Beste relatie,

We nodigen je uit om op dinsdag 27 maart van 7.00 uur- 9.30 uur mee te ontbijten met ons jaarlijkse Innovatieontbijt. Belangrijkste doel van dit ontbijt is om alle deelnemers van de werkplaats Innovatieve Processen één keer per jaar bij elkaar te brengen, zodat we elkaar beter leren kennen. Daardoor kunnen we nog beter werken aan innovatieve processen en projecten.


 

Innovatieontbijt 27 maart
Thema van het Innovatieontbijt 2018 is ‘Verhalen over Innovatie’. Laat je inspireren door innovatieve verhalen van anderen en deel dat van jou met de rest. Maak je nu nog niet druk over het verhaal dat jij deelt. We hebben een mooie werkvorm waardoor vanzelf duidelijk wordt wat jij te vertellen hebt. 

Het Innovatieontbijt vindt dit jaar plaats bij Hodes, Nieuwenkampsmaten 14, 7472 DE Goor. We zien je aanmelding voor het innovatieontbijt graag tegemoet via de aanmeldknop.


Zien we je op 27 maart bij het Innovatieontbijt?

Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage. Deelname aan deze bijeenkomst is voor deelnemers van Pioneering en studenten gratis.
Eenmalig een sessie bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering.


Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Claasje Reijers en Geesje Philippi
Innovatieve Processen    

 
 

Home > Activiteiten > Innovatie ontbijt Innovatieve Processen