Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Kennissessie Parametrisch ontwerpen

Datum: 22 juni 2018

Locatie: Saxion Fablab, Van Galenstraat 20, 7511 JL Enschede

Stichting Pioneering werkt in uiteenlopende projecten aan vernieuwing van de Twentse bouwsector. In samenwerking met Saxion Fablab en BNA Lokaal Netwerk nodigen wij onze relaties uit voor de kennissessie

'Parametrisch ontwerpen’

Saxion Fablab, 22 juni, 14.30 tot 17.00 uur
Van Galenstraat 20, 7511 JL Enschede

In deze kennissessie kunnen bouwers, architecten en ontwerpers kennis maken met de meerwaarde van een ‘slim’ ontwerp, dat is gebaseerd op specifieke kennis van bijvoorbeeld materiaaleigenschappen, ruimtegebruik of klant- en bedrijfsinformatie. Parametrisch ontwerpen biedt vele economische voordelen en biedt toegevoegde waarde door bijvoorbeeld omgevingsspecifieke informatie te gebruiken.

Ben je na het proeven van het parametrisch ontwerpen geïnspireerd geraakt? Dan bieden we in de Pioneering Academy de mogelijkheid om dit najaar een driedelige workshop te volgen. Tijdens deze kennissessie zal de inhoud en de data van drie workshops, onder leiding van Rinus Roelofs, nader worden toegelicht. Indien u nu al meer over Parametrisch ontwerpen wilt weten, klik dan hier.


Programma

14.45   Start programma
  Welkom, Karin van Beurden; Lector Product Design Fablab Saxion
 
  • De 'Kunst' van het Parametrisch ontwerpen; Rinus Roelofs, wiskundige kunstenaar en docent aan de universiteit van Leuven(B)
 
  • Voordelen van het gebruik van data in een Parametrisch ontwerp;         Marko Matic, IAA Architecten 
 
  • Toegevoegde waarde van generatieve en parametrisch design; Hugo Jager, partner bij Revelating en verbonden aan de Form Foundation
16.15   Vragenronde met de drie sprekers
16.30   Informele netwerkborrel
17.00    Einde

Ben je benieuwd hoe je deze innovatie kunt aanpakken, hoe je je medewerkers in deze ontwikkeling betrekt en wat het verder voor je bedrijf kan betekenen? Dan zien je graag op vrijdagmiddag 22 juni in het Saxion Fablab te Enschede!

Bijdrage
We vragen van alle deelnemers een actieve bijdrage. Deelname aan de kennissessie is voor deelnemers van Pioneering, leden van de BNA en studenten gratis. 
Eénmalig een kennissessie bijwonen kan ook en kost €100,- (excl. BTW). Dat bedrag vervalt als je na de bijeenkomst enthousiast bent en deelnemer wordt van Pioneering of wordt in mindering gebracht op de bijdrage voor de workshop “Parametrisch ontwerpen”.


Met vriendelijke groeten,

Home > Activiteiten > Kennissessie Parametrisch ontwerpen