Kennisdelen en ontmoeten
Praktijktraining BrandveiligheidAanmelden
brainstormen en kennisdelen
Regionaal verbinden
Kennisdelen in PICAANT
ProductontwikkelingAutarkische LandschapLodge

Kennissessie "Water in de Stad" en nieuwe agenda werkplaats Inn2GWW

Datum: 25 september 2018

Locatie: Gallery, Enschede

Deze lente kwamen publieken, privaten, kennispartners en studenten in het Designlab van de Universiteit Twente samen om te zien en horen wat er allemaal al aan innovatieve maatregelen en oplossingen mogelijk zijn om onze steden, dorpen en wijken klimaatbestendig te maken. De resultaten van de studies en verkenningen die zijn gedaan en de presentaties die daarover zijn gegeven vind je hier.

De afgelopen periode is er gesproken en nagedacht over de ambities en activiteiten van de Werkplaats INN2GWW. De resultaten daarvan gaan we op 25 september delen me geïnteresseerde deelnemers tijdens een speciale kennissessie. Niet alleen krijg je te zien en te horen welke opgaven er spelen in de grond,- weg,- en waterbouw en welke pilots wellicht al op korte termijn kunnen worden opgepakt in de werkplaats; ook vragen we jullie inputs, gedachten en initiatieven.

We nodigen álle deelnemers van Pioneering uit om mee te denken én te doen!

Op 25 september gaan we tijden de kennissessie van de werkplaats Inn2Gww graag met de branche in gesprek, maar natuurlijk ook erna. De uitkomst van de kennissessie is wat ons betreft een concrete agenda voor 2018 tot 2020. Met ambities, kennisvragen, pilots én uitzicht op de bekostiging van nieuwe pilots. Ben je geïnteresseerd en wil je mee innoveren? Meld je dan nu aan, dan zien we elkaar op 25 september in the Gallery te Enschede!

 

Home > Activiteiten > Kennissessie "Water in de Stad" en nieuwe agenda werkplaats Inn2GWW