Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Ontmoet Menno Lanting bij Sociale Innovatiemeester!

Datum: 11 december 2018

Locatie: De Smidse, Hoge Dijkje 4a Nijverdal

Op 11 december inspireert Menno Lanting deelnemers van Sociale Innovatiemeester met zijn verhaal over disruptie. Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. 

De zin en onzin van disruptie

Disruptie (of 'ontwrichting') gaat over 'iets nieuws en nog kleins' dat in korte tijd bestaande, grote dingen kan verdringen. De oude wereld kijkt verbaasd toe. Menno Lanting gaat in op de zin en onzin van disruptie. Dat doet hij met behulp van cases uit de praktijk, praktische modellen, humor en een nuchtere kijk.

Over Menno Lanting

Menno Lanting is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 100.000 mensen lazen zijn bestsellers waaronder ‘Connect!’, managementboek van het jaar. Voor zijn boek ‘Olietankers en speedboten’ interviewde hij wereldwijd 100 inspirerende en innovatieve ondernemers. In 2017 verscheen zijn nieuwste boek ‘De disruptie paradox’ waarin hij een nuchtere kijk geeft op het modewoord disruptie.

Extra voeding tijdens Pizza-Program

Direct aansluitend aan het verhaal van Menno Lanting kunnen deelnemers meedoen met het Pizza-Program. Tijdens het Pizza-Program voeden deelnemers zichzelf met een pizza, en vooral ook met een stuk verdieping naar hun eigen praktijk. Hoe gaan jij, je collega's en je organisatie om met disruptie? En wat kun je leren van anderen?

Programma

Het programma bestaat uit twee delen: 
Deel I:  16.00-17.45 uur: Sociale Innovatiemeester Menno Lanting
Deel II: 17.45-19.30 uur: Pizza-Program, met Pizza als meesterlijk ingrediënt.
Menno Lanting is bij beide delen aanwezig.

Bijdrage 

  1. Pioneering vraagt voor de lessen van de Sociale Innovatiemeester, de pizza en bijbehorende drankjes, van haar leden een vergoeding van 35 euro excl. BTW.
  2. Als je alleen komt luisteren naar Menno Lanting en niet meedoet met het Pizza-Program en wel lid bent van Pioneering, ontvang je geen factuur. 
  3. Niet leden zijn van harte welkom om mee te doen. Van hen vragen we een vergoeding van 99 euro excl. BTW. De bijdrage wordt na aanmelding met een factuur in rekening gebracht.

Over Sociale Innovatiemeester

De Sociale Innovatiemeester is een halfjaarlijks terugkerende Meet Up tussen inspirerende mensen op het onderwerp Sociale Innovatie. Elke Meet Up nodigen we een ervaren professional uit om te vertellen over carrière, inspiratie en projecten. Elke keer als we zo'n “Master” uitnodigen, vragen we ook om een fris en baanbrekend talent. Tijdens de Sociale Innovatiemeester op 11 december delen de jonge talenten die meededen aan het Pioneering traject 'Ondersteboven Bekeken' hun scherpe blik.

  

 

 

Home > Activiteiten > Ontmoet Menno Lanting bij Sociale Innovatiemeester!