Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Kennissessie ‘Betaalbaar van het gas af’

Datum: 4 oktober 2019

Locatie: HAN, Ruitenberglaan 31 Arnhem

Save the date

Op vrijdag 4 oktober organiseert Pioneering Gelderland samen met Verhoeven vastgoedverbeteraars en de HAN een kennissessie

'Betaalbaar van het gas af'

De noodzaak om woningen en wijken op een andere wijze van energie te voorzien staat buiten kijf. Maar wat betekent dit voor nieuwe en vooral bestaande wijken? En hoe houd je het betaalbaar voor huurders en woningeigenaren? Wat is er mogelijk in wijken met veel corporatiebezit? Hoe doe je het in wijken waar de eigendom versnipperd is? Vragen te over.

Op veel fronten wordt er over nagedacht. Tijdens de kennissessie – onderdeel van het boeiende Innovate festival waar de HAN de state of the art in beeld brengt – verzorgen o.a. Verhoeven Vastgoedverbeteraars en Pioneering een inleiding over dit thema. HAN lector Erik Janssen en HAN promovendus Frits Schultheiss verzorgen een inleiding over wijkgerichte energietransitie. Naast de verschillende inleidingen worden er workshops over deze thema’s gegeven.

Reserveer deze datum in je agenda en houd onze social mediakanalen in de gaten voor meer informatie over het programma. Je kunt je al wel aanmelden.

Home > Activiteiten > Kennissessie ‘Betaalbaar van het gas af’