Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Circo Track Corporaties en Co-makers

Datum: 9 september 2019

Locatie: n.t.b. in Oost Nederland

Stappen maken door van elkaar te leren! 
 

Circulaire economie is een belangrijk thema in elke branche en bij alle bedrijven en organisaties. De overheid wil dat de Nederlandse economie in 2050 voor 100 procent circulair is en in 2030 moet dat cijfer rond de 50% liggen. Een grote uitdaging voor de (woning)bouw. Maar hoe doe je dat nu, circulair werken en ondernemen? Is dat wel iets voor mij? Waar begin je en wat kun en ga je concreet doen? 

Circular Business Design Track 

Om een bedrijf of organisatie te veranderen naar een onderneming met elementen van de circulaire economie, zijn er zogenoemde CIRCO tracks. Deze CIRCO tracks zijn intensieve workshops van drie dagen, waarin organisaties gestructureerd plannen ontwikkelen om circulaire processen, producten en business op te zetten en concreet uit te voeren.   

Corporaties en co-makers 

Pioneering organiseert een CIRCO-track die zich richt op corporaties en hun co-makers. Deze track helpt je bij het opstarten van circulaire (door)ontwikkelingen zoals circulaire inkoop nieuwbouw of vormgeven circulair (mutatie of planmatig) onderhoud. Elke woningcorporatie heeft de mogelijkheid om aan zijn eigen vraagstuk te werken, alleen of met co-makers. (In de meest ideale situatie werkt een corporatie met twee co-makers aan eenzelfde vraagstuk of een vraagstuk dat op elkaar aansluit) Door met een groep hieraan te werken ontstaat er een optimale kennisdeling en goede basis om ideeën ook daadwerkelijk verder te brengen.  

Bijdrage 

Deze CIRCO tracks kosten normaal €2.000, maar met subsidie van de Provincie Overijssel kan Pioneering deze aanbieden voor € 500 per bedrijf/organisatie (voor 2 personen).  

Waar en wanneer 

De CIRCO tracks vinden plaats op 9 en 23 september en 7 oktober. (9.00 tot 17.30 uur)

Voor meer algemene informatie over CIRCO tracks, kijk op www.circonl.nl. Download hier de folder. Aanmelden kan via c.kleinbreteler@pioneering.nl

Deelnemers tot nu toe:

  1. De Woonplaats
  2. Wassink Installatietechniek

Deze track wordt mede mogelijk gemaakt door 

                  

Home > Activiteiten > Circo Track Corporaties en Co-makers