Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKennis delen en inspireren
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Nieuwe ontwikkelingen binnen de GWW gepresenteerd in Pioneering Café van 1 juni

Datum bericht: 8 juni 2017

Op donderdag 1 juni werden tijdens het Pioneering GWW café drie nieuwe ontwikkelingen en producten gepresenteerd. Ditmaal vond de sessie plaats bij Pioneering-lid TenCate Geosynthetics in Nijverdal.

Nadat Marco Hazenkamp (Technical Sales Manager) presenteerde over de geotextielen die TenCate produceert voor onder andere de wegen-, waterbouw en taludversterking, vertelde Youri Dirne over een waterafvoerend geotextiel (AquaBASE) dat in stedelijk gebied onder verharding kan worden geplaatst om water te bufferen en af te voeren. Vervolgens konden de 30 aanwezigen luisteren naar de pitch van Ronald Diele (hoofd advies, onderzoek en ontwikkeling) over het hergebruik van Beton bij Schagen Infra.

Martin Pieters (directeur van Infrafocus), sloot de middag af met een presentatie over het verzamelen van hoogwaardige actuele en dynamische omgevingsinformatie door middel van o.a. radar, lidar en GPS. Wouter Stadhouders, directeur van StadLandWater nodigde Pioneeringleden tijdens de netwerkborrel uit om mee te denken over een innovatief fietsgebouw bij het Innovatiepad in Enschede.  Hiertoe werden de eerste contacten gelegd.

Het volgende café vindt plaats op 6 juli. Kijk voor meer informatie hierover of andere events op www.pioneering.nl !

De presentaties van deze middag kunt u hieronder downloaden:
Algemene presentatie
Presentatie AquaBASE
Presentatie Schagen Infra
Presentatie Infrafocus

 

 
 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Nieuwe ontwikkelingen binnen de GWW gepresenteerd in Pioneering Café van 1 juni