Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Bij Pioneering Leergang RGS is de 100ste deelnemer in het zonnetje gezet

Datum bericht: 2 november 2017

Sinds 2013 verzorgt stichting Pioneering de leergang Resultaatgericht Samenwerken in Onderhoud (voorheen RGVO). Op 1 november is de 100ste deelnemer aan de leergang tijdens middag met eindpresentaties, Door Pioneering in het zonnetje gezet.

De leergang Resultaatgericht Samenwerken in Onderhoud is er op gericht om opdrachtgevers en uitvoerende partijen in vastgoedonderhoud samen te laten werken aan langdurige onderhoudstrajecten. 

Deelnemers worden in multidisciplinaire projectgroepen ingedeeld. Tijdens elke leergang staat een RGS uitvraag-case van een opdrachtgever centraal. In groepen wordt er in acht bijeenkomsten/dagdelen gewerkt aan het meest passende voorstel waarbij een professionele jury bepaalt welke groep het best passende RGS-voorstel heeft opgeleverd.

100ste deelnemer

Tijdens de laatste bijeenkomst van de zevende leergang is Emiel Nijeboer van Mulder Schilders uit Almelo, in het zonnetje gezet als 100ste deelnemer aan de leergang. Pioneering directeur Rutger Vrielink feliciteerde hem namens Pioneering en overhandigde hem hiervoor het boek 'Leidraad RGS". 

Inmiddels staat de teller al op 116 deelnemers. De vraag vanuit opdrachtgevers en opdrachtnemers, om beter en efficiënter te kunnen werken aan vastgoedonderhoud, maakt dat Pioneering blijft inzetten op deze methodiek.

Door koplopers uit haar netwerk in te zetten als docenten en begeleiding vanuit de kennisinstelling Saxion, is deze leergang zeer geschikt voor iedereen die zich bezig houdt met resultaatgericht vastgoedonderhoud. Op 12 september 2018 start de volgende leergang die centraal in Oost Nederland gegeven gaat worden(waarschijnlijk Rijssen).

Informatie

Meer informatie vindt u in de folder hiernaast en via het nieuws op de website en in de nieuwsbrieven van Pioneering. Bij elke leergang worden maximaal 18 deelnemers toeglaten. 

Wil je vast een plek reserveren? 

Meld je dan nu aan bij Cristel Klein Breteler: c.kleinbreteler@pioneering.nl

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Bij Pioneering Leergang RGS is de 100ste deelnemer in het zonnetje gezet