Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Slimme ondernemer? Kom naar de Infra-innovatiemiddag van de provincie Overijssel

Datum bericht: 6 november 2017

Hoe zorgen we er voor dat een weg zich kan aanpassen aan de toekomst? Een weg die niet in beton is gegoten. Die zich kan aanpassen en kan inspelen op de veranderingen op het gebied van technologie, klimaat en de manier waarop we tegen mobiliteit aankijken. Op 21 november organiseert de provincie Overijssel in de Ceespot in Enschede een Infra-innovatiemiddag voor slimme ondernemers, onderzoekers en andere uitvinders die met hun innovatie de volgende stap willen zetten.

Een stap naar de praktijk waarbij wij willen helpen. We gebruiken het groot onderhoud en optimalisatie aan de N737 als motor voor innovaties en willen hiermee de regionale economie en werkgelegenheid stimuleren.

De Infra-innovatiemiddag brengt Overijsselse ondernemers in contact met elkaar. Dit versnelt de innovatie en daarmee de economische groei en leefbaarheid in Overijssel. Zo komen duurzame, slimme en sociale doorbraken tot stand voor de maatschappelijke uitdagingen waar we nu en in de toekomst voor komen te staan. 

De Innovatiemiddag krijgt een vervolg op 13 december. Dan maken we met elkaar de stap van kennismaking naar het aangaan van kansrijke samenwerkingen tussen ondernemers.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via www.overijssel.nl/innovatieveweg.nl. Aanmelden kan tot 20 november.


 
 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Slimme ondernemer? Kom naar de Infra-innovatiemiddag van de provincie Overijssel