Weten wat data voor je ontwerp kan doen?Workshop Parametrisch Otwerpen
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Pioneering Jaarevent: Inspiratieboost vóór en mét Pioneers

Datum bericht: 22 november 2017

Het duurt nog maar even voordat we met meer dan 150 deelnemers weer inspiratie en kennis gaan delen tijden het Pioneering jaarevent! Mooi moment voor het netwerk om elkaar, op het prachtige High Tech Systems Park van Thales, weer te ontmoeten. Tijdens het jaarevent hebben we een gevarieerd programma. Naast de Inspiratielezing van Neptunus krijgen Pioneers het woord over hun innovatietrajecten en kan men kiezen uit elf verschillende workshops met diverse actuele onderwerpen. Kortom: voor elk wat wils. Om dit ook dit jaar allemaal goed te laten verlopen, zal Judith de Bruijn wederom onze dagvoorzitter zijn.

Het succesverhaal van demontabel bouwen

Tijdens het Pioneering jaarevenement 2017 neemt Leon Brouwer, dé (commerciële) specialist in demontabel bouwen van Neptunus, u mee in het verhaal van een tentenbouwer die zich heeft ontwikkeld als specialist op het gebied van demontabele oplossingen voor de gebouwde omgeving zoals sporthallen, winkels, showrooms, kantoren en bedrijfsrestaurants. Het familiebedrijf van de Brabantse familie Eilers is al meer dan 20 jaar zijn werkomgeving waardoor hij alle ontwikkelingen van dichtbij mee heeft gemaakt.

De belangrijkste beslissingen neemt de derde generatie van de familie Eilers aan de keukentafel. En met succes. Al decennia lang is het bedrijf winstgevend. Ook in minder goede tijden, is het bedrijf gezond en wel de crisis door te komen. Dat komt door een sterke wil om te innoveren. Met een investeringsbegroting van 10 miljoen besteedt het in Kessel gevestigde bedrijf een groot deel van de omzet in toekomstige oplossingen in de demontabele bouw.

Het bedrijf telt zo’n 300 medewerkers en is actief in 21 landen waaronder de groeimarkten Midden-Oosten, Rusland, Afrika en de VS. Samen met de vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen verwacht het bedrijf dit jaar een totaalomzet van 65 miljoen te behalen. Succesvolle facts & figures die zij al jaren voeren. En dat in een tijd waarin de eerste positieve geluiden in de bouw sinds kort weer klinken.

Het succes van deze demontabele bouwer blijft niet onopgemerkt. Eerder deze maand is Neptunus door de vakjury verkozen tot de winnaar van de Limburg Export Award 2017 vanwege de heldere exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering.

Veranderen vraagt heel wat van de organisatie, het personeel en het bedrijfsproces. Genoeg inspiratie waar we in Oost-Nederlandse bouw ons voordeel mee kunnen doen!

Meld je tijdig aan voor de innovatiewasstraat!

Heb je een idee voor een nieuw product, concept of dienst? Of wil je een bestaande innovatie versnellen? Met  de Innovatiewasstraat heb je de mogelijkheid om jouw innovatie een stap verder te brengen. Tijdens de start van de bijeenkomst worden deelnemers hierover kort bevraagd, aan het einde van middag krijg je een visuele pitch en frisse aanpak aangereikt. 
 
Heb je interesse om mee te doen in de Innovatiewasstraat? Meld je dan voor 30 november aan bij Carmen Oude Wesselink via c.oudewesselink@pioneering.nl 
 
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.  
 

             klik hier voor het volledige programma.

 

En indien je nog twijfelt om te komen: wacht niet te lang!

We kunnen slechts nog een handjevol deelnemers plaatsen.

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Pioneering Jaarevent: Inspiratieboost vóór en mét Pioneers