Weten wat data voor je ontwerp kan doen?Workshop Parametrisch Otwerpen
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Nieuwe Pioneering Leergang 'LEAN' in februari van start

Datum bericht: 23 november 2017

Hoe bewaak je jouw planning en hoe zorg je ervoor dat je de uitgaven in de hand houdt? Hoe maak je van jouw onderaannemers geschikte ketenpartners? Hoe krijg je een projectteam gefocused en gemotiveerd? Dit zijn vragen waarin we in de nieuwe Pioneering 'Leergang LEAN' inzicht in gaan geven. Op 8 februari gaan we voor de eerste keer van start in the Gallery te Enschede.

Het verbeteren van projectresultaat is niet gemakkelijk, vooral nu de bouw weer aantrekt. Door de huidige drukte neemt de kans op verspillingen toe, waardoor de opbrengst op projecten achterblijft. Plannen om te verbeteren krijgen onvoldoende aandacht. LEAN is dé doping voor projectmanagers, -leiders en werkvoorbereiders en helpt je met het realiseren van meer kwaliteit en rendement. 
 
Binnen Pioneering is er op het thema LEAN al ruim ervaring opgedaan en uitgewisseld. Hiermee is de basis gelegd waarmee we vanaf 8 februari praktisch te werk gaan in zeven dagdelen. U kunt hier de folder downloaden en het inschrijfformulier. U kunt het inschrijfformulier sturen naar c.kleinbreteler@pioneering.nl.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Lucas Keijzer 
Mail: lucas.keijzer@symbol.nl of tel. 06-25003374 of mevrouw Janet Tabak. Mail: j.a.tabak@saxion.nl of tel. 06-12474188
 
 
Over de leergang LEAN:
Pioneering kiest met Symbol en Saxion Hogescholen voor experts op inhoud en didactiek.
In co-productie met ervaringsdeskundigen uit het werkveld wordt het multi-disciplinaire en praktische karakter van de leergang LEAN stevig neergezet.  Neem het initiatief en schrijf je in voor deze unieke opleiding.

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Nieuwe Pioneering Leergang 'LEAN' in februari van start