Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Pioneering prijsvraag 'Smart, Smarter, SmartEAST'

Datum bericht: 26 april 2018

Hoera! Pioneering is 10 jaar hét vliegwiel voor innovatie in de bouw en dat gaan we vieren! Dat doen we uiteraard pionierend met, voor en door onze Pioneers. Met de prijsvraag Smart, Smarter, SmartEAST gaan we op zoek naar ideeën en oplossingen in steden én dorpen.

SmartEAST prijsvraag

Kijk voor meer informatie op onze PRIJSVRAAG pagina!

We organiseren een prijsvraag om ideeën en oplossingen te zoeken voor een aantal maatschappelijke vraagstukken in de bouw & infra van opdrachtgevers. 
SmartEAST is het thema van de prijsvraag. 'Smart' gaat over het versterken van één (of meer) van de 4 verschillende aspecten van een Smart City of Village: (Smart) people, mobility, environment en living.
Met de prijsvraag zoeken we Smart oplossingen en integrale antwoorden op de uitdagingen van deze tijd. Je kunt denken aan klimaatadaptatie (heftige regenval, hittestress), circulaire kringlopen en energietransitie. En aan slimme, ongekende samenwerkingen met de samenleving en/of met partners buiten de bouw- en infrasector. Pioneering gaat voor ‘Smart’ in de breedste zin. 

We hebben 7 uitdagende vraagstukken van 5 koplopers ontvangen. Het oplossen van ieder vraagstuk draagt bij aan een SmartEAST: een nog slimmere regio. Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw (deel)oplossing voor de vraagstukken.

Wat kun je winnen?

Een jury selecteert twee winnende inzendingen. Deze twee winnaars winnen beiden:

  • Een bedrag van €10.000 euro (ter vrije besteding aan het verder ontwikkelen van het winnende voorstel).
  • Ondersteuning van een projectmanager (t.w.v. €25.000) die door de organisator ter beschikking wordt gesteld om de haalbaarheid van het Voorstel te onderzoeken.
  • Regionale en landelijke publiciteit. 

Pioneering, Gemeente Dalfsen, Provincie Overijssel, Reggewoon, Saxion Hogescholen en Waterschap Vechtstromen gaan voor SmartEAST, doe je ook mee?!

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Pioneering prijsvraag 'Smart, Smarter, SmartEAST'