Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

4 X FRISSE START, 4X INSPIRATIE, 4X KENNISDELING

Datum bericht: 2 augustus 2018

Dit najaar hebben we een aantal mooie leergangen, workshops en talent ontwikkelingsprogramma's voor u in de Pioneering Academy klaar staan. Praktijkgericht leren voor én door Pioneers. We brengen graag even de vier onderdelen, die in september starten, bij u onder de aandacht.

Ondersteboven bekeken:
Voor en knal van een ontwikkeling!

Binnen het –tikkeltje rebelse- project “Ondersteboven bekeken” nemen 10 young professionals voor één dag de directeursstoel over van een directeur uit een andere organisatie. Bij voorkeur komen de deelnemers uit de hele breedte van de bouwsector. Daarmee stimuleren we de ketensamenwerking in de branche. De eerste koppels hebben zich al gemeld, wie durft het ook aan?? Meld je dan hier snel aan, op 11 september starten we namelijk al!

Leergang ResultaatGericht Samenwerken in Onderhoud

Op 12 september starten we met de leergang RGSiO. Deze leergang is inmiddels een begrip geworden in de oostelijke regio's.Deze praktijkgerichte leergang wordt gevolgd door werknemers van diverse disciplines uit de bouwbranche en vastgoedmedewerkers van corporaties, gemeenten en zorginstellingen. U kunt zich aanmelden via deze link. (Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar!)
 


Leergang LEAN

De leergang LEAN gaat van start gaan op 14 september. Hoe bewaak je jouw planning en hoe zorg je ervoor dat je de uitgaven in de hand houdt? Hoe maak je van jouw onderaannemers geschikte ketenpartners? Hoe krijg je een projectteam gefocused en gemotiveerd? Dit zijn vragen waarin we in de nieuwe Pioneering 'Leergang LEAN' inzicht in gaan geven. Geef je op voor deze unieke leergang via deze link

Workshop Parametrisch Ontwerpen 

Liever aan de slag met Parametrisch ontwerpen? Schrijf je dan via deze link in voor onze workshop Parametrisch ontwerpen die start op 19 september. (nog 4 plaatsen beschikbaar!) In een workshop van drie dagdelen zullen we met ten hoogste 25 ontwerpers en bouwers, onder leiding van de wiskundige kunstenaar Rinus Roelofs, aan de hand van het programma Rhinoceres laten zien wat het werken met data in het ontwerpproces inhoud.4 X FRISSE START, 4X INSPIRATIE, 4X KENNISDELING

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > 4 X FRISSE START, 4X INSPIRATIE, 4X KENNISDELING