Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!

Kookstudio Circulair Bouwen

Datum bericht: 17 november 2018

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de gezamenlijke bijeenkomst van De Woonkeuken, Pioneering, Saxion en Regieraad Bouw Oost Nederland (RBON) op 30 november a.s. Deze bijeenkomst staat vrijwel geheel in het teken van circulair bouwen, waarbij u de kans krijgt om uw visie in te brengen en vanuit uw praktijk te reflecteren op de ideeën die tijdens eerdere werksessies door de sector zijn ingebracht. U geeft mede vorm aan de praktijkgerichte acties die we moeten inzetten om doorbraken op het gebied van circulair bouwen op korte of lange termijn te kunnen realiseren.

Achtergrond

Overijssel werkt aan de transitieagenda Circulaire Economie. Eén van de deelagenda’s is Circulaire woning- en utiliteitsbouw, die ontwikkeld wordt door Pioneering, Saxion en RBON. Een belangrijk uitgangspunt voor deze transitieagenda is dat deze gedragen wordt door, en aansluit bij de praktijk, met het oog op de toekomst. Daarom ontwikkelen we deze transitieagenda in nauwe samenwerking met de sector en relevante partijen uit de bouw. Inmiddels is al veel informatie opgehaald uit de praktijk tijdens eerdere werksessies en interviews en uit literatuur. Hier zal 30 november op verder gebouwd worden.

Aanmelden

Kookstudio Circulair Bouwen, 30 november 2018, van 12 tot 16 uur; locatie: Hof van Twello, Rijksstraatweg 17A, Twello.
Deelname is gratis. Wel stellen we het op prijs als u zich aanmeldt, zodat we weten op wie we kunnen rekenen. Aanmelden kan via woonkeuken@overijssel.nl.
 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Kookstudio Circulair Bouwen