Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Gewijzigde deelnemersbijdrage Pioneering per 1 januari 2019

Datum bericht: 2 januari 2019

Stichting Pioneering is een platform voor de bouw in Oost Nederland dat zonder winstoogmerk, samen met de vier O's, maatschappelijke opgaven oppakt om deze verder te brengen en te versnellen. We hanteren een jaarlijkse deelnemersbijdrage die transparant en toegankelijk is voor alle organisaties groot en klein, jong en oud. Dit willen we graag zo houden. Toch ontkomen we er niet aan om een tariefsverhoging door te voeren om onze dienstverlening en het initiëren van nieuwe initiatieven in stand te houden.

We hebben onze tarieven lang gelijk kunnen houden. Het afronden van het oorspronkelijke (subsidie)programma 'Vernieuwend Ondernemen in de Bouw' zorgt echter voor een nieuwe werkelijkheid waar we op moeten anticiperen, zodat we ook in de toekomst Pioneers kunnen blijven faciliteren in kennisdelen en -ontwikkelen tussen Ondernemers, Overheden en kennisinstellingen.

Om die reden verhogen wij de tarieven van het basis- en premiumpakket per 1 januari 2019 met €100 ex BTW, en het start-up/ZZP pakket met €24,- Voor meer informatie over de pakketten en tarieven zie www.pioneering.nl/deelname.
 
In 2019 mag u uiteraard weer het nodige van ons verwachten! We organiseren tientallen inspirerende en interessante kennissessies waarin Pioneers centraal staan, matchen innovatie vraag & aanbod tussen Pioneers, initiëren innovatieprojecten en programma's met Pioneers alsmede dragen we bij aan het versterken van de Human Capital agenda via onze Pioneering Academy. Kortom we zijn er voor én door de Pioneers! 
 
Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden.
 
 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Gewijzigde deelnemersbijdrage Pioneering per 1 januari 2019