Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Woonblik gelanceerd

Datum bericht: 26 februari 2019

Op vrijdag 15 februari was de lancering van ‘Woonblik’ tijdens de Woonkeuken van Provincie Overijssel en Provincie Gelderland.
Pioneering ontwikkelde het concept en het product ‘Woonblik’ samen met de Provincie.

Wat is Woonblik?

Woonblik is het productportfolio voor het wonen van morgen. Woonblik is bedoeld om pro-actief vernieuwing in de woningbouw aan te jagen en die concreet te maken. Woonblik is een overzicht van recepten en ingrediënten die direct toepasbaar zijn in de woningbouw en bijdragen bij aan het oplossen van maatschappelijke opgaven:

  • Overbodig en gemakzuchtig gebruik van grondstoffen.
  • Te hoge CO2 uitstoot
  • (Ver)dringen op de woningmarkt
  • Zorgvraagstukken die steeds vaker in de eigen omgeving moeten worden opgelost.

Woonblik is van en voor iedereen die op een andere manier wil werken aan woningbouw in Nederland. Woonblik biedt de mogelijkheid om van elkaar te leren en met elkaar samen te werken om het wonen van morgen te realiseren.

Gebruik Woonblik als ‘kaartenbak’ om je te laten inspireren, als spelvorm voor de ontwikkeling van projecten en laat je uitdagen om leemtes te vullen.
 

Jouw product of woonconcept ook toevoegen aan Woonblik?

Woonblik wordt doorlopend aangevuld met nieuwe recepten en ingrediënten. Er is natuurlijk ook ruimte om jouw product of woonconcept toe te voegen aan de (digitale) variant van Woonblik. Mail jouw recept of ingrediënt naar woonkeuken@overijssel.nl en er wordt contact met je opgenomen voor meer informatie.

Woonblik is digitaal beschikbaar via https://www.woonkeukenoverijssel.nl/kookstudios/woonblik/default.aspx. Daarnaast kun je een fysiek Woonblik aanvragen via woonkeuken@overijssel.nl.

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Woonblik gelanceerd