Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Negende editie van de Leergang RGSiO: Weer prima resultaten!

Datum bericht: 4 april 2019

Op donderdag 28 maart hebben 12 cursisten de negende editie van de door Pioneering georganiseerde Leergang Resulaatgericht Samenwerken in Onderhoud met goed resultaat afgesloten.
Het is goed om te zien dat we stappen maken in het adopteren van de RGS methodiek. Tijdens de eindpresentaties van de projectteams kwamen zaken als analyse, inzicht in de procesgang, het gebruik van RGS tools en het uiteindelijk advies aan de opdrachtgever steeds duidelijk vanuit het RGS gedachtengoed. Opnieuw stond De Woonplaats garant voor een interssante case waarin een verduurzamingsopgave werd gekoppeld aan een RGS invulling voor de lange termijn.

Opvallend was dat bij een aantal presentaties ook de communicatie met huurders/bewoners en partners, de rol van medewerkers inclusief training en coaching veel aandacht kreeg.

Al met al een duidelijk teken dat ook de cursisten zich meer en meer bewust worden van de “zachte” kanten van het veranderingsproces die het RGS werken met zich meebrengt. Een leuke groep, hard gewerkt en veel gelachen. Kortom het is nu aan de deelnemers om er in hun praktijk werk van te maken .

Pioneering staat hierin altijd klaar om hen daar in te ondersteunen, helpen en coachen. De volgende editie van deze leergang zal starten in het najaar van 2019.    

 

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Negende editie van de Leergang RGSiO: Weer prima resultaten!