Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Waar ben jij nieuwsgierig naar als het gaat om ‘samenwerken’?

Datum bericht: 15 april 2019

Pioneering focust zich in haar werkzaamheden op 6 kernthema’s aansluitend op de landelijke, sectorale en regionale innovatiespeerpunten. Samenwerken is één van de 6 kernthema’s van Pioneering. Als een satéprikker is dit thema verweven door de andere (inhoudelijke) kernthema’s van Pioneering. Vanuit zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers zien we de behoefte om meer/beter/anders samen te werken en zo vernieuwing en kwaliteitsverbetering te bewerkstelligen. Hoe dat kan en moet is een grote speurtocht.

Blogs

Om de thema’s te laden en het netwerk aan te zetten tot actie, starten we met blogs. De blogs zijn te lezen op deze website, LinkedIn en Facebook. Geesje en Claasje bijten de spits af. Iedere 15e van de maand kun jij een bericht lezen over sociale skills binnen het thema ’Samenwerken’.
 
In blogs over praktische en concrete projecten, geven we denkstof en voorbeelden over onder andere samenwerken in bouwteams, samenwerken met bewoners, samenwerken tussen verschillende sectoren, samenwerken met de concurrent.

Kun jij een van de andere thema’s of de juridische en contractuele kant van samenwerken laden? Neem dan contact op met Claasje Reijers via c.reijers@pioneering.nl. Wie weet staan jouw blogs binnenkort ook online!

 
De eerste blog over ‘Samenwerken’ verschijnt op 15 april en is hier te lezen!
 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Waar ben jij nieuwsgierig naar als het gaat om ‘samenwerken’?