Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Presentaties warmteplannen & warmtenetten bij Duurzaam Nowozo

Datum bericht: 6 mei 2019

Met inhoudelijke ondersteuning van Pioneering-expert Gertjan Brand komt de werkgroep Duurzaam Nowozo, periodiek bij elkaar voor kennisdeling en -ontwikkeling. Duurzaam Nowozo is een samenwerkingsverband van corporaties uit Noordwest Overijssel. Hierin werken de corporaties Delta Wonen, SWZ, Openbaar Belang, Salland Wonen, Vechtdal Wonen, Vechthorst, Wetland Wonen, Beter Wonen IJsselmuiden en Woonconcept aan de verduurzaming van hun vastgoed.

De themabijeenkomsten vinden telkens bij een ander lid van Duurzaam Nowozo plaats en zijn bedoeld om te inspireren met goede voorbeelden uit het veld en te leiden tot concrete verdere verduurzaming. Vandaag deelde o.a. Pioneering-projectmanager Eric Kouters op de bijeenkomst bij Beter Wonen in IJsselmuiden de geleerde lessen bij de warmteplannen in Hengelo en Enschede, werd vanuit Ennatuurlijk ingegaan op het aansluiten van de bestaande bouw op een warmtenet en deelde Egbert Haas van SWZ de plannen van de gemeente en corporaties rond geothermie en een warmtenet in Zwolle.

 

De bijeenkomst leverde boeiende gesprekken op waarbij een goede slag is gemaakt in kennisdeling van de actuele ontwikkelingen rond warmteplannen en warmtenetten en afspraken zijn gemaakt tot een concreet verder vervolg waarvoor Pioneering een procesopzet zal vormgeven.

 

 

Home > Bibliotheek > Nieuws > Presentaties warmteplannen & warmtenetten bij Duurzaam Nowozo