Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Home > Bibliotheek > Stage- en Afstudeerplekken

Stage- en Afstudeerplekken

Pioneering heeft op regelmatige basis stage- en afstudeerplekken voor studenten op het niveau op MBO, HBO en universitair niveau.We kunnen ons ook voorstellen dat sommige opdrachten projectmatig kunnen worden aangevlogen door studenten uit verschillende disciplines. Aanmelden voor een stage- of afstudeeropdracht kan via info@pioneering.nl.

Wij zoeken studenten die nieuwsgierig zijn en zelfstandig werken. Wij dagen jou uit om het maximale uit je zelf te halen. Je helpt (meerdere) bedrijven om hier een volgende stap in te maken. Bij Pioneering krijg je de kans om bij een diversiteit van bedrijven in de keuken te kijken. Je ziet daardoor hoe verschillend bedrijven opereren en/of hoe divers projecten in de bouwsector zijn.
 
Pioneering is een projectorganisatie. Dat betekent dat de mensen die voor Pioneering werken veel buiten de deur zijn. Je werkt zelfstandig en deelt je eigen tijd in. Het betekent echter ook dat je in staat bent om aan te geven waar je tegen aanloopt en je vragen te stellen. Vanzelfsprekend maken we tijd om jou te coachen en begeleiden.

Open solicitatie

Stichting Pioneering heeft meerdere boeiende stage- en afstudeeropdrachten in de aanbieding. Heb jij een onderwerp waar je graag mee aan de slag wilt, laat het ons weten. Wij zorgen dat je er op korte termijn mee aan de slag kunt.

___________________________________________________

Voor de volgende opdracht zoeken wij in elk geval studenten:

Circulaire projecten in onze leefomgeving

Aanleiding

De NL overheid heeft uitgesproken in 2050 volledig circulair te willen zijn. Werk aan de winkel, want we kennen nog maar weinig circulaire projecten in Twente. 

Student

We zoeken een student die circulaire projecten die er al zijn in kaart brengt. Jij inventariseert wat er al is en legt dit vast. De wijze waarop jij de projecten in kaart brengt, zorgt voor inspiratie bij de deelnemers van Pioneering. 

Met het in kaart brengen en delen van deze projecten ontdekken we wat de mogelijkheden zijn en brengen we een versnelling op gang. Aanmelden voor deze stage kan via info@pioneering.nl.
___________________________________________________

Boek afstudeeronderzoeken

In het jaar 2012 heeft Stichting Pioneering een boek uitgebracht waarin de stage- en afstudeeronderzoeken die verbonden aan Pioneering zijn beschreven.

Download het boek hier.

Home > Bibliotheek > Stage- en Afstudeerplekken