Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Stichting Pioneering ten aanzien van de website www.pioneering.nl u op het volgende. Stichting Pioneering is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina's van de website www.pioneering.nl geen rechten worden ontleend.

Links

Op de website van de Stichting Pioneering kunnen links naar instellingen en organisaties zijn opgenomen. Voor de inhoud van die websites is Stichting Pioneering niet verantwoordelijk. De door Stichting Pioneering op/via deze website(s) verstrekte informatie is geen aanbod, advies of dienst.

Inhoud

De door Stichting Pioneering verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting Pioneering kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Stichting Pioneering en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Stichting Pioneering aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Stichting Pioneering worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Stichting Pioneering of het Innovatieplatform Twente.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Stichting Pioneering omtrent het gebruik van de informatie op te volgen.

Auteursrecht

Het is niet toegestaan de informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van Stichting Pioneering. Alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.
 

Home > Disclaimer