Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Home > Projecten > Human Capital > Pioneering.tv

Pioneering.tv: Innovatieve tv-zender over vernieuwing in de bouw!

Pioneering zoekt early adopters die vooraan willen staan bij een grote innovatie in de bouwsector: een interactieve tv-zender waarmee we de bouwsector continue vernieuwen en waar de laatste innovaties te zien zijn.

‘Pioneering.tv’

‘Pioneering.tv’ (werktitel) is altijd en overal beschikbaar en zorgt ervoor dat:

* de parels op het gebied van vernieuwing in de bouw in de spotlight worden gezet en geholpen worden om hun innovatie zichtbaar en toepasbaar te maken;

* het (bouw)onderwijs (ROC, HBO, WO) mee kan doen met wat state-of-the-art is. Kennis wordt het kapitaal van de regio;

* studenten makkelijker in contact komen met innovatieve bedrijven

* particulieren, die nieuwbouwen en verbouwen, en ontwikkelaars beter weten wat er te koop is en geïnspireerd raken om voorop te lopen;

* de bouwsector in Oost NL innovatief op de kaart staat. 

Op de tv zender kijk je o.a. naar de 50 meest innovatieve producten en materialen uit de Innovatieve 50, wekelijks ‘de bouw vernieuwt’-journaal, ‘de bouw vernieuwt’-bibliotheek livestreams en Quests: vraagstukken waar kijkers met elkaar een oplossing voor bieden. 

Early adopters gezocht!

We zoeken Questpartners, mensen of bedrijven die vooraan in de rij staan om de tv-zender mogelijk te maken en zelf een Quest in willen brengen. Voor een voorbeeld van de werking van het kanaal, kun je kijken op http://www.lifestyleforpets.tv of http://www.regiozwolle.tv. 

The next step

Medio 2016 merkten we dat de mensen die het projectplan lazen en die we hebben gesproken nieuwsgierig waren, maar de stap niet waagden. Ze hebben behoefte aan meer concreetheid en willen graag dat anderen zich commiteren. Er was onvoldoende voedingsbodem en draagkracht op dat moment.

Pioneering.tv blijft een mooi idee. Zie jij kansen, wij vertellen je graag meer! Neem vrijblijvend contact op met Claasje Reijers, c.reijers@pioneering.nl / 06 1645 2080. 

Home > Projecten > Human Capital > Pioneering.tv