Ondersteboven Bekeken zet de gevestigde orde op de kopMeld je nu aan voor de tweede cursus!
Meld je nu aan voor een van onze de kennissessiesKlik hier voor de events
Workshops en interactieve sessiesVoor én met deelnemers!
Leren van ervaring en kennis uit het netwerk!

Home > Projecten > Human Capital > Toolkit Systems Engineering - NIEUW! -

Toolkit Systems Engineering

Welkom bij de Toolkit Systems Engineering

 

Op deze website vindt u de Toolkit Systems Engineering. Deze Toolkit biedt een stappenplan voor het toepassen van Systems Engineering in de woningbouw en in de utiliteitsbouw.

De Toolkit is het resultaat van de ervaringen die de werkplaats Systems Engineering heeft opgedaan in diverse projecten zoals het eerste woningbouwproject in Nederland dat met Systems Engineering is uitgevoerd.

Het doel van de Toolkit Systems Engineering is om een platform te bieden voor het uitwisselen van kennis en expertise. De werkplaats heeft er daarom bewust voor gekozen om de Toolkit op een website te plaatsen omdat op deze manier de kennis voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt. Daarnaast maakt een website het mogelijk om de Toolkit continu uit te breiden met nieuwe ervaringen en inzichten.

De Toolkit is opgezet als een groeimodel. Dit houdt in dat de Toolkit telkens verder ontwikkeld wordt. Zo zullen standaard formulieren, aansprekende voorbeelden en templates worden toegevoegd. Te denken valt aan voorbeelden van programma's van eisen die op een Systems Engineering manier zijn opgezet.

Ook uw ervaring is hierbij zeer welkom. We horen graag wat u vindt van de Toolkit en hoe we deze kunnen verbeteren. We nodigen u daarom uit om te reageren. U kunt contact opnemen met de Chef  van de werkplaats Systems Engineering: Evelien Klasens ( e.klasens@saxion.nl ), of met een van de makers van de Toolkit: Robin de Graaf ( r.degraaf@pioneering.nl ) of Joyce Kloosterman-Boswinkel ( j.m.kloosterman@saxion.nl ). Ook als u aan de slag wilt gaan met de Toolkit kunt u ons benaderen. Wij helpen u graag!

Home > Projecten > Human Capital > Toolkit Systems Engineering - NIEUW! -